KWS
   
 

KWS stiller op til dialog

Du kan møde KWS majs hele året

KWS stiller op til dialog

Vores dialog med dig skaber fremtidens sorter

Vi arbejder hele tiden på at udbygge og forbedre vores dialog med de landmænd, som skal bruge vores sorter. Det er jer der ved, hvad der er vigtig for at få en god majsmark, og hvad der skaber et godt resultat i fordringen. Direkte kontakt er den bedste vej til en god og gensidig dialog. Derfor har vi en række aktiviteter, som bygger på den direkte kontakt og tid til dialog.
Men det må ikke afholde dig fra at kontakte os. Hvis der er noget du ønsker at vide, diskutere eller blot fortælle os, så find kontaktpersonen for dit område på "Rådgiver kortet" i venstre side af skærmen.

Du mødes os gennem:

Landmandskontakter

 • KWS har fem landmandskontakter, som besøger majsdyrkere og majs brugere. De tager initiativ til en dialog, som kan sikre, at du får den nyeste og bredeste viden om dyrkning og brug af majs.
  Samtidigt spørger de ind til dine ønsker og behov, og giver os dermed mulighed for at forædle os tættere på den "ideelle" majssort, som passer til dine ønsker

Markdage, markvandringer og majsdemoer

 • KWS arrangerer hvert år markdage, hvor vi viser vores nyeste sorter og de nye muligheder som vores forædling har givet.
 • Samtidigt deltager vi i en række markvandringer og majsdemoer, hvor vi møder erfarne majs dyrkere og majs brugere.
 • Vi ser hver gang frem til den dialog som foregår ved majsen i marken.

Studieture

 • KWS arrangere hvert år studieture til Tyskland, hvor vi dels har rigtig god tid til at få vendt alle spørgsmål og opfattelser omkring dyrkning og anvendelse af majs i moderne mælkeproduktion. Turene giver samtidigt en god mulighed for at få et indtryk af hvordan majs dyrkes og anvendes i Tyskland.

Cultivent

 • Med mange års erfaring med dyrkning af majs både i Danmark og i resten af Europa, har KWS noget at byde ind med, når det drejes sig om gode tips og praktiske løsninger i majsdyrkningen. Samtidigt ved vi en del om hvordan sygdomme, skadedyr og næringsstoffer spiller ind i dyrkningen.
  Derfor har vi lavet Cultivent, som giver dig mulighed til at trække på vores erfaringer og viden.

Netværk med KWS

 • I KWS majs har vi alle en baggrund indenfor landbrug, og vi brænder for majsdyrkning og anvendelse af majs både til kvæg, svin og fjerkræ. Vi vil derfor gerne høre fra dig og have dig med i vores netværk. Det giver os mere viden og du kan sikkert få nogle nyttige tips og ideer fra os.
 

Kontaktpersoner i Danmark

Freelancer 
Troels Pedersen
Sønderjylland
Mobil: 2140 5944
E-mail: hdtp@mail.dk

Freelancer
Lars Thede
Nordvestjylland
Mobil: 22843977
E-mail: lthede@live.dk

 

 

Freelancer
Jørgen Klitgård
Himmerland og Nordjylland
Mobil: 61752705
E-mail: joergenklitgaard@gmail.com

 

 

Produktchef
Ken Brink
Dækker "det øvrige Danmark"
Mobil : 2155 2712
E-mail: ken.brink@kws.com


 
KWS