KWS
   
 

Nematodanalyser 2010

KWS bidrog sidste år til at gøre opmærksom på behovet for at få udtaget jordanalyser for nematoder - forud for sortsvalget 2010.

Det gør vi igen i år. Vores analyser sidste år bekræftede mange steder, at der var (endog svære) infektioner i udvalgte marker. Vi anbefaler, at du optimerer din dyrkning med udgangspunkt i resultaterne af sådanne jordprøveanalyser.

For at kunne håndtere problemet med roecystenematoder optimalt skal være opmærksom på andet end sortsvalg. Det er vi fuldstændig på det rene med!

Vi vil gerne være med i denne proces, som også omfatter anvendelsen af efterafgrøder med sanerende effekt over for roecystenematoderne. For at kunne optimere saneringen af nematoder i jorden efter høst, er det en fordel, at være på forkant med udviklingen allerede nu.

Derfor anbefaler vi, at du henvender dig til os allerede nu for at få udtaget jordprøver for analyse i de arealer, hvor du påtænker at udså roer i 2011. Vi vil således, sammen med dig, komme med vores bud på en strategi og sortsvalg af efterafgrøder.

Er du interesseret, så ring til Elo på telefon: 2020 1516 eller indsend din bestilling via mail til e.larsen@kws.com. Du bedes udfylde nedenstående blanket, som samtidig er en aftale mellem dig og os om at løse dine problemer sammen.

Aftale om udtagning af jordprøver til analyse pdf-file Klik på ikon til venstre for at udskrive pdf-fil til udfyldning og returner til Elo på fax. nr. 5484 32 14
Aftale om udtagning af jordprøver til analyse.word ducument Klik på ikon til venstre for at udfylde doc-fil og returner på mail til Elo

E-mail: e.larsen@kws.com

 


 
KWS