KWS
   
 

Stor tilslutning til Orange Aften i Sakskøbing

Klokken er 16.30 torsdag eftermiddag d. 24. november. En lind strøm af roedyrkere begynder at indfinde sig på Restaurant Sukkertoppen - den gamle sukkerfabrik i Sakskøbing. Snakken går og der er en god stemning. Fra køkkenet dufter det lifligt, hvor den 3 retters menu er under tilberedning.

Orange Aften 2016 SB 1

Der venter en aften med fokus på den nyeste udvikling og de seneste forsøgsresultater, en faglig information og præsentation af de valgte roesorter for 2017. NT sorterne har vist så gode resultater, at hullet til de almindelige sorter nu kan lukkes. Og dette skal vise sig at blive et gennmegående tema for aftenen.

Orange Aften 2016 SB 1

Traditionen tro krydres aftenens faglige temaer også med et indslag udefra. Denne gang fra Europas sydvestligste hjørne - Den Iberiske Halvø. Her udfordres roedykkere af frosten i bjergene i nord og af de høje temperaturer i syd. Vanding er nødvendigt og for at opnå fornuftige udbytter i fremtiden er udviklingen af solenergi et must.

Orange Aften 2016 SB 1

Aftenen afsluttes med et godt grin i selskab med Jacob Haugård, og alle kan gå hjem godt rustet til et nyt år med sukkerroer.

 

 

 

 


 
KWS