KWS
   
 

Ny mand i KWS

Jakob Willas Jensen ansat som ny Sales and Product Development Manager

Jakob Willas Jensen tiltræder pr. 1. april stillingen som ny Sales and Product Development Manager i KWS Scandinavia A/S med ansvar for markederne i Danmark og Baltikum. 

Jakob Willas Jensen er allerede kendt i branchen. Han er uddannet agronom og kommer til KWS med en stærk faglig baggrund og bred viden fra tidligere jobs hos Monsanto/Dekalb og de seneste 9 år hos BASF.

Jakob har tidligt i sin karriere været ansvarlig for værdiafprøvningen på Tystofte. Han brænder for udviklingen af sorter og kender branchen rigtig godt. Jakob har erfaring med både det danske og de baltiske markeder, som han også vil beskæftige sig med hos KWS. Han vil primært komme til at arbejde fra sit hjem i Sorø, men vil lejlighedsvis være at træffe på KWS’ hovedkontor i Vejle.

Jakob skal beskæftige sig med korn og raps og overtager markederne i Danmark, Estland, Letland og Litauen efter Morten Haastrup, der pr. 1. januar tiltrådte stillingen som Regional Director for Polen, Skandinavien og Baltikum i KWS-regi. Morten vil stadig være tilknyttet KWS-kontoret i Vejle, ligesom han fortsætter som Country Manager for Cereals og direktør for KWS Scandinavia A/S.

Særligt interesserede kan i øvrigt henvende sig til Morten Haastrup KWS, på telefon: 2155 2885 eller på mail: morten.haastrup@kws.com.

Vi ønsker dem begge held og lykke med de nye udfordringer.

 

 

 

 


 
KWS