KWS
   
 

Velkendt ansigt til KWS

Julie Torp-Thomsen ansat som AgroService manager

 

Julie Torp-Thomsen tiltræder pr. 1. april en fuldtidstilling som AgroService manager med primær ansvar for agroservice og kundekontakt. Julie bliver en del af roeteamet i stedet for agronom Jacob Jensen, som har valgt at koncentrere sig om sine private virksomheder.

 

Julie Torp-Thomsen er et velkendt ansigt i den danske roeverden. Hun har en bred baggrund inden for roerådgivning, hvor hun er respekteret for sin faglige viden kombineret med en behagelig kontakt til sine omgivelser. Julie er uddannet agronom og har arbejdet som plantealvskonsulent hos Dansk Landbrug Sydhavsøerne i 6 år. Hun kommer fra en stilling hos Nordic Sugar, hvor hun har arbejdet som roekonsulent siden 2012.

Julie vil primært sidde på KWS´ satellitkontor i Nykøbing Falster. Hun kan træffes på telefon 3050 4321 eller e-mail Julie.torp-thomsen@kws.com.

Samtidig har Elo West Larsen valgt at gå ned på halv tid i Danmark til fordel for internationale opgaver i KWS-regi. Særligt interesserede kan i øvrigt henvende sig til Elo West Larsen, KWS, på telefon: 2020 1516 eller på e-mail: elowest.larsen@kws.com.

 


 
KWS