KWS
   
 

KWS Montana

  • Overvintring: Overbevisende vinterfasthed
  • Brødkvalitet: Vinterhvede til brød af absolut bedste kvalitet. Optaget på listen over godkendte brødhvedesorter af vinterhvede ivinteren 2015/2016. Sorten udmærker sig med et meget højt og stabilt faldtal, en høj sedimentationsværdi i kombination med et højt proteinindhold samt en god HL-vægt.
  • Udbytte: Relativt højt udbyttepotentiale, sammenlignet med øvrige højkvalitetshveder
  • Dyrkningsegenskaber: Vinterhvede af akstypen med store aks og kerner samt en middel stråstyrke, hvorfor der bør holdes lidt igen med N-tildelingen i det tidlige forår. Anbefalet såtid: fra medio september og frem.
  • Resistens: Sund sort med bred og god sygdomsresistensprofil, ikke mindst overfor gulrust, hvor resistensen er excellent, ligesom også modtageligheden overfor Fusarium er lav.

Højkvalitetshvede til brød. "E" kvalitet i Tyskland med exceptionelt højt og stabilt faldtal, hvilket også udmøntes i en lav tendens til spiring i akset.

Se mere i vores produktblad for sorten, der kan hentes som pdf ved at klikke HER.

 

 


 
KWS